Com ofertar


SUBHASTES

Les nostres subhastes són per correu i en línia.

A la pàgina (SUBHASTA) trobarà tots els lots, incloent-ne la descripció, el preu de sortida i, en la majoria dels casos, la fotografia.

Per a fer una oferta d'un lot del seu interès, ha d'introduir l'import a la casella adjunta i prémer el botó (Guardar). Repeteixi el procés per a cada lot pel qual vulgui fer una oferta. En qualsevol moment, pot veure la llista dels lots pels quals ha efectuat l'oferta prement el botó (Veure ofertes guardades). Quan hagi completat les seves ofertes, haurà de prémer de nou el botó (Veure ofertes guardades) i, omplir-hi les seves dades i enviar el formulari d'ofertes. El sistema ens remetrà automàticament un correu electrònic amb la llista de lots oferts i un altre a vostè, confirmant-ne la recepció.

També pot veure els lots a les nostres oficines o sol·licitar còpies personalitzades.


STOCK

Els lots publicats estan a la venda, mentre estiguin a la Web (llevat que un altre comprador s'avanci a la compra). No hi ha cap límit de data.

El preu de venda és el publicat a la Web, per tant no és possible fer les ofertes a un preu diferent.

Les comandes s'ompliran per rigorós ordre d'arribada.

El preu publicat a la Web és el preu final NET IVA inclòs. Solament s'afegiran els costos addicionals de ports i/o assegurança de transport.